Nectarine and bulgur wheat salad


Gesamtzeit: 45m
Davon Zubereitungszeit: 45m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 393 Kcal, 8g Protein, 47g Kohlenhydrate, 17g Fett


Zutaten

  • Bulgur wheat
  • 1 Zwiebeln, finely chopped
  • 1 tbsp Olivenöl
  • 200 g Bulgur
  • 4 dl Gemüsebouillon
  • Dressing
  • 1 Nektarine, cut into pieces
  • 3 tbsp Olivenöl
  • 3 tbsp Essig
  • 0.25 tsp Salz
  • a little Pfeffer
  • Beans and nectarines
  • 300 g Bohnen, cut into pieces approx. 2 cm long
  • Salzwasser, boiling
  • 2 Nektarine, thinly sliced
  • To serve
  • 2 tbsp Baumnüsse, coarsely chopped
  • 0.5 bunch Thai-Basilikum, roughly chopped

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Bulgur wheat

    Heat the oil in a pan, sauté the onion. Add the bulgur wheat, sauté for approx. 2 mins. while stirring. Pour in the stock, cover and simmer for approx. 15 mins. Remove the pan from the heat, allow to absorb for approx. 5 mins.
  • Dressing

    Purée the nectarine with the rest of the ingredients.
  • Beans and nectarines

    Cook the beans in salted water for approx. 6 mins. until just soft, drain, rinse with cold water, drain again. Combine the beans, bulgur wheat and nectarines with the dressing.
  • To serve

    Dry-roast the nuts in a frying pan for approx. 5 mins. until light brown, then remove. Scatter over the salad with the basil.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home