Feta muffins


Gesamtzeit: 45m
Davon Zubereitungszeit: 15m

Portionen
Für 12 piece


Ernährungsinformation

Enthält 210 Kcal, 7g Protein, 13g Kohlenhydrate, 14g Fett


Zutaten

  • Preparation
  • 50 g Bratbutter
  • Muffin batter
  • 200 g Weissmehl
  • 100 g Feta, crumbled
  • 50 g grüne Oliven, pitted, finely chopped
  • 0.75 tsp Salz
  • 50 g Butter, melted, left to cool
  • 3 dl Milch
  • 3 Eier
  • To bake
  • 100 g Feta, crumbled
  • Utensilien
  • 12-hole muffin tray (each hole approx. 7 cm in diameter)

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Preparation

    Grease the holes with butter, slide the muffin tray into the lower half of a cold oven. Preheat the oven to 220°C.
  • Muffin batter

    Mix the flour, cheese, olives and salt in a bowl. Pour in the eggs, milk and butter, mix for approx. 1 min. using the whisk on a hand mixer. Spoon the batter into the hot, greased holes.
  • To bake

    Approx. 30 mins. in the lower half of the preheated oven. Remove from the oven, allow to cool slightly, scatter the feta on top.
  • Tip:

    Mix finely chopped thyme into the batter.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home