Spring tagliatelle


Gesamtzeit: 40m
Davon Zubereitungszeit: 40m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 584 Kcal, 22g Protein, 62g Kohlenhydrate, 27g Fett


Zutaten

  • Spring vegetables
  • 1 EL Olivenöl
  • 250 g Champignons, in Scheiben
  • 250 g grüne Spargeln, unteres Drittel geschält, schräg in Scheiben
  • 2 Bundzwiebeln mit dem Grün, in feinen Ringen
  • 1 dl Rahm
  • 100 g Erbsli
  • 1 TL Salz
  • 0.25 TL Zitronenpfeffer
  • 0.5 Bund Dill, fein geschnitten
  • 0.5 Bund Pfefferminze, fein geschnitten
  • Tagliatelle
  • 350 g Teigwaren (z.B. Tagliatelle)
  • 150 g Burratas, zerzupft
  • Salzwasser, siedend
  • 50 g Pecorino romano, gerieben

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Anleitung

  • Spring vegetables

    Heat the oil in a frying pan. Stir fry the mushrooms for approx. 5 mins. Add the asparagus, spring onions and peas, stir fry for a further 5 mins. Pour in the cream, season. Mix in the herbs.
  • Tagliatelle

    Cook the tagliatelle in salted water until al dente, drain and reserve approx. 100 ml of the cooking water. Add the tagliatelle and cooking water to the vegetables, mix well. Mix the burrata in with the tagliatelle, scatter the cheese on top.
  • Tip:

    Stir in 4 tbsp of the wild garlic pesto.

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