Salmon marinated in Condimento Bianco Barricato


Gesamtzeit: 59m
Davon Zubereitungszeit: 35m

Portionen
Für 2 people


Ernährungsinformation

Enthält 349 Kcal, 19g Protein, 37g Kohlenhydrate, 13g Fett


Zutaten

  • Marinate the salmon
  • 180 g salmon fillet (organic) (sushi quality)
  • 1 tbsp sea salt
  • 1 tbsp Rohzucker
  • 1 tbsp pepper, coarsely ground
  • 1 Zwiebel
  • 0.5 bunch Thymian
  • 1 dl condimento bianco (white balsamic vinegar)
  • 0.5 bunch rosemary
  • To serve
  • 0.5 bunch Thymian, finely chopped
  • 0.5 bunch rosemary, finely chopped

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Marinate the salmon

    Halve the salmon, rub well with salt, sugar and pepper and transfer to a deep glass or porcelain container. Arrange the onion rings on top, cover with the thyme and rosemary and pour over the Condimento. The salmon should be completely covered by the vinegar. Press the salmon down with a heavy plate, cover and chill for approx. 24 hrs., turning once.
  • To serve

    Remove the salmon and pat dry with kitchen paper. Finely slice and arrange the rosemary and thyme on top.
  • Serve with:

    fresh white bread.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home