Truffled veal cutlets


Gesamtzeit: 30m
Davon Zubereitungszeit: 30m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 537 Kcal, 43g Protein, 2g Kohlenhydrate, 37g Fett


Zutaten

  • Sauce
  • 1 EL clarified butter
  • 250 g mushrooms, in Vierteln
  • 1 Schalotten, fein gehackt
  • 1 dl white wine
  • 1 dl Gemüsebouillon
  • 125 g Mascarpone
  • 0.5 Bund flat-leaf parsley, grob gehackt
  • salt and pepper to taste
  • 4 Kalbskoteletts (je ca. 250 g)
  • 1 Glas Sommertrüffel-Scheiben in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
  • 1 TL salt

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Anleitung

  • Sauce

    Heat the clarified butter in a non-stick frying pan. Sauté the mushrooms and shallots for approx. 5 mins. Pour in the wine, reduce to half the amount, add the stock, cook for approx. 2 mins. Add the mascarpone, mix well and season. Stir in the parsley.
  • Heat 2 tbsp of the retained truffle oil in a wide-bottomed frying pan. Reduce the heat, salt the cutlets, fry on a medium heat for approx. 3 mins. on each side. Add the truffle slices, continue to cook for approx. 1 min.
  • Serve with:

    Noodles

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