Grilled paneer


Gesamtzeit: 18m
Davon Zubereitungszeit: 10m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 428 Kcal, 28g Protein, 4g Kohlenhydrate, 33g Fett


Zutaten

  • paneer
  • 400 g paneer, cut into slices approx. 1 cm thick
  • 8 wooden skewers
  • 3 tbsp geröstetes Sesamöl
  • 1 tbsp curry powder
  • 2 tbsp sesame seeds
  • 0.25 tsp Chiliflocken
  • 0.25 tsp salt
  • To serve
  • 2 lime, rinsed with hot water, dabbed dry, cut into segments
  • 0.5 bunch coriander, roughly chopped
  • 1 rote Chilis, deseeded, cut into rings

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • paneer

    Combine the oil and all the other ingredients up to and including the salt, brush the paneer with the marinade, place in the grill tray. Charcoal/gas/electric barbecue: Cover and grill the paneer over/on a medium heat (approx. 220°C) for approx. 4 mins. on each side.
  • To serve

    Serve the paneer with the lime wedges, coriander and chilli.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home