Crunchy pasta crackers


Gesamtzeit: 25m
Davon Zubereitungszeit: 20m

Portionen
Für 36 piece


Ernährungsinformation

Enthält 29 Kcal, 1g Protein, 4g Kohlenhydrate, 1g Fett


Zutaten

  • To blanch the pasta
  • 2 Rollen Pastateig (approx. 250 g), cut into approx. 5 cm strips, halved
  • Salzwasser, boiling
  • Seasoned oils
  • 3 tbsp Olivenöl
  • 1 tsp scharfer Curry
  • 4 sprigs Rosmarin, leaves torn off
  • 1 Knoblauchzehe, pressed
  • 0.75 tsp Fleur de Sel

Diese Produkte ansehen

  • To blanch the pasta

    Par-cook the strips of pasta dough in boiling salted water for approx. 30 secs. per batch, place on two baking trays lined with baking paper.
  • Seasoned oils

    Mix half of the oil with the curry and the other half with the garlic. Brush half of the pasta strips with the curry oil and the other half with the garlic oil. Sprinkle rosemary over the strips of garlic pasta, season all of the pasta strips.
  • To bake

    Approx. 7 mins. in an oven preheated to 240°C (convection). Remove from the oven, leave to cool on a cooling rack.
  • Tip:

    The oils can be seasoned to suit your preferences. Instead of curry and garlic, use smoked paprika, chilli flakes, sage, saffron or ground almonds.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home