Mexican tortillas


Gesamtzeit: 45m
Davon Zubereitungszeit: 45m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 644 Kcal, 38g Protein, 55g Kohlenhydrate, 29g Fett


Zutaten

  • Spice mix
  • 1 tbsp getrocknete Zwiebeln
  • 0.75 tbsp Kreuzkümmel
  • 0.5 tbsp grobkörniger Rohzucker
  • 2 tsp scharfer Paprika
  • 2 tsp Meersalz
  • Tortillas
  • 4 Pouletbrüstli (approx. 120 g each)
  • tbsp Olivenöl for frying
  • 0.5 rote Zwiebeln, thinly sliced
  • 2 Tomate, cut into pieces
  • 1 tin Maiskörner (approx. 140 g), rinsed, drained
  • 2 tbsp Wasser
  • 8 Weizen-Tortillas
  • 200 g saurer Halbrahm
  • 1 bunch Koriander or flat-leaf parsley, finely chopped

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Spice mix

    Using a mortar and pestle, finely crush the onions with the remaining ingredients.
  • Tortillas

    Combine the spice mix and the oil. Coat the chicken breasts with the mixture. Heat the oil in a non-stick frying pan. Reduce the heat, fry the chicken for approx. 5 mins. on each side over a medium heat. Remove, cover and keep warm. Add a little oil to the same pan if necessary. Sauté the onion. Add the tomatoes and cook briefly. Stir in the sweetcorn, season. Add the water and simmer for approx. 3 mins. Heat the tortillas according to the packet instructions. Place the mixed vegetables, sour single cream and coriander in separate bowls. Thinly slice the chicken breasts.
  • Serve:

    Spread a little sour single cream onto the tortillas. Top with the vegetables, chicken and coriander, roll up.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home