Olive bread with buffalo mozzarella and cured ham


Gesamtzeit: 1hr
Davon Zubereitungszeit: 20m

Portionen
Für 12 piece


Ernährungsinformation

Enthält 266 Kcal, 11g Protein, 34g Kohlenhydrate, 9g Fett


Zutaten

  • Olive bread
  • 80 g pitted green olives, roughly chopped
  • 25 g white flour
  • 800 g pizza dough
  • 1.5 tbsp Aceto balsamico
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 spring onion incl. green part, cut into rings
  • 250 g Mozzarella di bufala, cut into cubes
  • 80 g Rohschinken in Tranchen
  • a little Fleur de Sel
  • a little pepper

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Olive bread

    Knead the olives and flour into the dough, shape into a piece of bread approx. 30 cm long. Place the bread on a baking tray lined with baking paper. Bake for approx. 40 mins. in the centre of an oven preheated to 180°C. Remove from the oven, allow to cool slightly on a cooling rack.
  • Combine the balsamic and oil and mix well, add the onion and mix together. Place the mozzarella on top of the olive bread, spread the onion dressing and cured ham over the top, season.
  • Tip:

    Use 200 g of feta instead of mozzarella.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home