Tropical chicken salad


Gesamtzeit: 1hr 30m
Davon Zubereitungszeit: 30m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 378 Kcal, 30g Protein, 7g Kohlenhydrate, 25g Fett


Zutaten

  • 1 tbsp Kurkuma
  • 1 tbsp Paprika
  • 1 tbsp Fenchelsamen
  • 1 tsp Zimt
  • 2 tsp Kardamompulver
  • 1 tsp grobkörniger Rohzucker
  • 2 tbsp Erdnussöl
  • 1 tbsp Rum
  • 500 g Pouletbrüstli, cut crosswise into strips approx. 1 cm wide
  • 0.5 tsp Salz
  • 250 g Stangensellerie, cut into slices approx. 5 mm thick
  • Öl for frying
  • 0.5 Charentais-Melonen, cut into pieces
  • 1 Limette, use only the juice
  • 2 cm Ingwer, finely grated
  • 4 tbsp Sonnenblumenöl
  • Salz, Pfeffer, nach Bedarf

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Mix the turmeric and remaining ingredients with the cane sugar. Set aside 1 tbsp in a bowl. Mix the oil and rum into the remaining spice mixture. Add the meat, mix, cover and leave to marinate in the fridge for about 1 hr. Heat the oil in a non-stick frying pan. Fry the chicken in batches over a medium heat for about 5 mins. on each side, remove, salt. Add a little oil if necessary. Add the celery, stir fry for approx. 3 mins., then remove. Combine the lime juice, oil and ginger with the reserved spice mixture. Add the chicken, celery and melon, mix, season.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home