Honey-crusted pork cutlets


Gesamtzeit: 30m
Davon Zubereitungszeit: 30m

Portionen
Für 4 people


Ernährungsinformation

Enthält 262 Kcal, 24g Protein, 20g Kohlenhydrate, 9g Fett


Zutaten

  • 1 bunch Petersilie, finely chopped
  • 4 slices day-old half-white bread (approx. 100 g), cut into cubes
  • 2 tbsp olive oil
  • 2 tbsp liquid honey
  • 0.25 tsp salt
  • 4 pork cutlets from the loin (approx. 100 g each)
  • a little pepper
  • 1 tsp Erdnussöl

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • To make the honey crust, combine the bread with all the ingredients up to and including the olive oil, season. Season the cutlets on one side, spread 1/4 of the crust mixture on the other side, press on. Heat the oil in a non-stick frying pan. Brown the cutlets, crust side down, for approx. 3 mins. over a medium heat, turn and finish cooking for approx. 7 mins.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home