Spicy sausage rolls


Gesamtzeit: 1hr 15m
Davon Zubereitungszeit: 20m

Portionen
Für 45 pieces


Ernährungsinformation

Enthält 44 Kcal, 2g Protein, 3g Kohlenhydrate, 3g Fett


Zutaten

  • Sausage meat
  • 2 rohe Schweinsbratwürste, sausage meat removed from casing
  • 150 g Rüebli, coarsely grated
  • 2 Knoblauchzehe, pressed
  • 1 tbsp schwarzer Sesam
  • 6 Salbeiblätter, finely chopped
  • 20 g Ingwer, finely grated
  • 1 Bio-Orange, use a little grated zest and 2 tbsp of juice
  • Mini sausage rolls
  • 1 rechteckig ausgewallter Blätterteig (approx. 40 x 25 cm)
  • 1 Eier, beaten
  • 0.5 tbsp schwarzer Sesam

Diese Produkte ansehen

Anleitung

  • Sausage meat

    Mix the sausage meat with all the other ingredients up to and including the orange juice. Transfer the mixture to a disposable piping bag, cut off the tip to create an opening approx. 2 cm in diameter.
  • Mini sausage rolls

    Roll out the pastry, cut lengthwise into thirds. Pipe the sausage mixture onto the lower half of the pieces of pastry, brush the edges of the pastry with a little egg, fold over the sausage mixture. Place the sausage rolls (seam side down) on a cutting board, brush the pastry with the remainder of the egg, sprinkle with the sesame seeds, prick firmly with a fork, cover and chill for approx. 30 mins. Cut the sausage rolls into approx. 2 cm slices, place on a baking tray lined with baking paper.
  • To bake

    Approx. 35 mins. in the lower half of an oven preheated to 200°C. Remove from the oven, serve warm.

Bei FOOBY Kochtipps und weitere Rezepte entdecken

Verwendete Produkte in diesem Rezept

Diese Produkte in einer Liste speichern

Aus saisonalen oder logistischen Gründen kann es vorkommen, dass einige Zutaten für dieses Rezept nicht verfügbar sind. Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.



Suchen Sie ein anderes Rezept?

Über 600 leckere Rezepte bei coop@home