Coop

Naturaplan Organic Betty Bossi Chopped White Cabbage

Price
CHF 2.10
Price per 100
1.05 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 1 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

 29

EnergyinkJ

 120

Fat

 0.5g

saturatedfattyacids

 0g

Carbohydrate

 4g

ofwhichsugar

ca. 4g

Dietary fiber

 1.5g

Protein

 1g

Salt

 0g

Composition

Bio Weisskabis.

Storage

Refrigerated: After purchase, store at max. temp. of 5 °C

Recipes for this product

Sausage with White Cabbage and Cumin Flatbread

Sausage with White Cabbage and Cumin Flatbread

More information onSausage with White Cabbage and Cumin Flatbread
Marinated Beef Fillet Shashimi with Yuzo Kosho and Roasted White Cabbage

Marinated Beef Fillet Shashimi with Yuzo Kosho and Roasted White Cabbage

More information onMarinated Beef Fillet Shashimi with Yuzo Kosho and Roasted White Cabbage

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 11 ratings and 7 reviews

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    meistens ist das Produkt frisch, nicht sehr frisch. Zwischendurch gibt es Packungen, in denen der Kabis bereits vor Ablaufdatum zu säuerlich und streng riecht. Die Lieferung ist stets zur "Wundertüte"-

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    sehr schnell zubereitet und sehr frisch

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Also ich kann nichts Negatives berichten. Auch wenn bei mir meist ein paar Tage verstreichen, bis ich die Verpackung öffne, überzeugt die Frische. Der fertig angemachte Salat hält durch die Essigzugabe lange. Ich schmecke süsslich ab. Der Kohl ist schön fein gehobelt, manchmal dämpfe ich ihn noch kurz, damit er weicher wird.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Délicieux avec sauce au yogourt

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    ideal für die schnelle Küche

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0


    leider riecht es sehr faulig, wenn man die verpackung aufmacht -keine spur von kabis-duft geschweige denn geschmack...schade!...und dass da drin noch irgendein vit. C vorhanden sein soll , bezweifle ich... einen weisskabiskopf selber hobeln ist wohl besser...

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Voilà une source de vitamine C en hiver!