Coop

Naturafarm Bacon Strips without Rind 130 g

Price
CHF 3.10
Price per 100
2.38 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 5 days after receipt

Country of production

  • Schweiz
  • Raw materials origin: Switzerland (Fleisch)

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

 402

EnergyinkJ

 1680

Fat

 39g

saturatedfattyacids

 18g

Carbohydrate

 0.5g

ofwhichsugar

 0.5g

Dietary fiber

 0g

Protein

 14g

Salt

 1.6g

Composition

Schweinefleisch, Nitritpökelsalz (Kochsalz, Komservierungsmittel [E 250]), Stabilisator (E 331), Zucker, Amtioxidans (E 301).

Description

Schweinefleischerzeugnis gepökelt, geräuchert.
Unter Schutzatmosphäre abgepackt

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5°C aufbewahren.

Recipes for this product

Mushroom Crème with Tomatoes and Bacon

Mushroom Crème with Tomatoes and Bacon

More information onMushroom Crème with Tomatoes and Bacon
Sausage with White Cabbage and Cumin Flatbread

Sausage with White Cabbage and Cumin Flatbread

More information onSausage with White Cabbage and Cumin Flatbread
Bacon & mushroom ragout with carrot risotto

Bacon & mushroom ragout with carrot risotto

More information onBacon & mushroom ragout with carrot risotto
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Caramel-Speckchips

Geröstete Blumenkohlsuppe mit Caramel-Speckchips

More information onGeröstete Blumenkohlsuppe mit Caramel-Speckchips

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 27 ratings and 8 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Pas gras et très bon goût

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Tres bon gout

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Darf nicht fehlen an einem Sonntagsbrunch!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    excellent dans un sandwich

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super brauchbar als Frühstückssteck, gerade weil die Schwarte weggeschnitten ist.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    ideal für ein währschaftes frühstück.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    wunderbar zu den Eiern am Sonntag. Ein Festessen.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Toller Geschmack....nicht zu fettig, hat angebraten eine tolle Fleischnote. Bei uns gibt es keinen anderen Speck mehr