Pataks

Patak's Natural Naans

Price
CHF 4.40
Price per 100
1.57 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Vereinigtes Königreich

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

277

EnergyinkJ

1169

Fat

0g

Carbohydrate

46.7g

Dietary fiber

0g

Protein

8.9g

Salt

0g

Allergy info

may contain: egg

may contain: milk

contains:

may contain: gluten

Composition

Weizenmehl, Wasser, pflanzliches Öl, Feuchthaltemittel(E422), Zucker, Hefe, Geschmacksverstärker (Kaliumchlorid), Backtriebmittel (E339, E500), Säuerungsmittel(Citronensäure), Verdickungsmittel (Carboxymethylcellulose, Guarkernmehl), Schwarzkümmelsamen, Konservierungsmittel (Sorbinsäure).

Description

Indisches Naanbrot. Einfache Zubereitung. Empfohlene Zubereitung oder Backofen. Für Vegetarier geeignet. 2x140g.

An Authentic Indian Recipe

Storage

Nach dem Öffnen innerhalb von 2 Tagen aufbrachen. Nicht wieder einfrieren.

Ratings

Average rating: 3.5 of 5 9 ratings and 5 reviews

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Achtung! Gemäss Packung beinhaltet dieses Produkt auch Milch! Steht aber hier nicht als Zutate. Wirklich Schade. (Ausserdem ist die neue Packung so dunkel, dass es wirklich schwierig ist, dies herauszulesen.)

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Authentisch schnell lecker...im ofen oder vom grill! Nicht länger drauflassen als beschrieben!

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    bon - bon goût, mais parfois trop secs ou trop humides

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    SJ - sprinkle a bit of water on the naan and stick it in the toaster or oven for a few minutes and Voila its like an Indian take-away. All we have to do it make some curry to complete the experience. Way better than the ones you get at Migros.

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    varying quality - the quality of these naans is difficult to assess. Sometimes, they are great but sometimes they are very dry. Another time, the bag had burst and they had developed a mould. But when they are good, they are very tasty and easy to cook