Coop

Fine Food Balsamic Vinegar with Figs

Price
CHF 7.95
Price per 100
3.18 /100ml

Product information

Country of production

  • Italy

Nutrition information

(100ml contains)

Energyinkcal

ca. 232

EnergyinkJ

ca. 970

Fat

ca. 0g

saturatedfattyacids

ca. 0g

Carbohydrate

ca. 50g

ofwhichsugar

ca. 47g

Dietary fiber

ca. 1g

Protein

ca. 1g

Salt

ca. 0.1g

Allergy info

Enthält: Sulfit

Composition

Aceto Balsamico di Modena Igp (gekochter Traubenmost, Rotweinessig), Feigenpüree 32%.

Description

Balsamico-Dressing mit Feigen Püree. 250 ml.

Storage

Vor Sonnenlicht geschützt aufbewahren.

Recipes for this product

Potato Salad with Smoked Salmon and Dill Quark

Potato Salad with Smoked Salmon and Dill Quark

More information onPotato Salad with Smoked Salmon and Dill Quark
Oriental Lamb's Lettuce Salad with Crackers

Oriental Lamb's Lettuce Salad with Crackers

More information onOriental Lamb's Lettuce Salad with Crackers

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 12 ratings and 9 reviews

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Lecker

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    très bon et intéressant pour améliorer une vinaigrette

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Toller Essig mit feiner Fruchtnote :)

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Great - Makes a really good salad dressing with olive oil

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    No 1 - Mega fein!!!Dass musst du auch ausprobieren!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Exzellenter Balsamico - Ein wunderschöner Balsamico mit einer zarten Feigennote. Ein Traum.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    simplest salad dressing - equal amounts of this balsamic condiment and good olive oil, salt, pepper

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    süss und aromatisch - besonders intensiver geschmack, besonders gut für leicht bitteren Salat

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Une touche de douceur. Délicieux - Ce vinaigre balsamique est tout simplement magique. Il donne une touche légèrement sucrée à vos salades. Mélangez-le à de l'huile d'olive, un filet d'huile de noix, une pointe de moutarde et un grain de sel et même les plus carnivores se relèveront la nuit pour votre vinaigrette!