Schär

Schär Frozen Gluten Free French Style Croissants

Price
CHF 5.40
Price per 100
2.45 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Italy

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

 325

EnergyinkJ

 1363

Fat

 14.1g

saturatedfattyacids

 7.3g

Carbohydrate

 42.7g

ofwhichsugar

 1.8g

Dietary fiber

 5.5g

Protein

 4.3g

Salt

 0g

Allergy info

Glutenfrei

Description

Schär Croissant à la franc glutenfrei TK 220g

Glutenfreies Blätterteig-Croissant-tiefgekühlt.

Speziell formuliert für Menschen mit Glutenunverträglichkeit.

Note

At coop@home, there are no additional charges for frozen products.

Uses

  • Im vorgeheizten Backofen bei 180°C 8-9 Min. fertigbacken.

Storage

Frozen

Bei -18°C mindestens haltbar.

Ratings

Average rating: 3.0 of 5 10 ratings and 8 reviews

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Für ein glutenfreies Brot-Produkt hammermässig lecker, wenn frisch aufgebacken. Auch wenn nicht rundum gesund, immer eine kleine Sünde wert.

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Nothing like real croissant, very stodgy, isn't airy. Unfortunately I think the gluten is what gives the real croissant its texture. It's more like a heavy bread.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    My daughters favourite breakfast with some jam.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    My daughters favourite breakfast

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    Gut - Es fehlt ein wenig zum ein gutes product zu sein

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    kein genuss - halten nicht was sie versprechen, zu teigig, zu kompakt, komischer Geschmack

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    pas mal du tout - Juste un peu trop gras à mon goût mais pas mal du tout pour des croissants sans gluten,

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Pour du sans gluten, c'est vraiment bon! - Suite à une intolérance détectée, voici deux ans, je dois dire qu'il est agréable de commencer à trouver sur le marché des produits sans gluten qui sont non seulement idéale pour l'intolérance mais qui en plus sont très bon.