Betty Bossi

Betty Bossi Butter Cake Pastry Dough Ø32cm

Price
CHF 2.50
Price per 100
0.93 /100g
20% off for 2 or more

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Schweiz
  • Raw materials origin: Switzerland (Butter)

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

 385

EnergyinkJ

 1610

Fat

 19g

saturatedfattyacids

 12g

Carbohydrate

 47g

ofwhichsugar

 1.5g

Dietary fiber

 1g

Protein

 6g

Salt

 0.9g

Allergy info

Enthält: Gluten, Milch

Composition

Weissmehl (Weizen), Butter 25% (Schweiz), Wasser, Weizenstärke, Kochsalz jodiert, Säuerungsmittel (E 330), Konservierungsstoff (E202).

Description

Coop Betty Bossi Butterkuchenteig ausgewallt 270g
Ideal für Wähen, Quiches und gefüllte Gipfeli.

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5 °C aufbewahren.

Recipes for this product

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 10 ratings and 8 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    super dass es mit butter gemacht ist und nicht mit Palmöl

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    délicieuse et ferme à travailler; en salé ou sucré, un tout bon produit

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super Teig, benötige ich immer für Reibkäsekuchen, der Teig ist mit einem gelochten Blech am besten

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Schmeckt richtig fein nach Butter.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Ein Super-Teig OHNE PALMFETT !!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    One of the best pre-packaged pastry doughs I've tried. Very good as a pie dough.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Mit Butter ohne palm, super!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    This works for quiche - This works for quiche