Fondue Chinoise

Price
CHF 71.40

Make this platter right for you...


Portions
Total 1200g (200g per person)

Choose meat cut and amount (Quantity may vary slightly)

Choose meat cut and amount (Quantity may vary slightly)

Meat type Quantity Price
Veal leg
0.00 CHF 9.00 CHF/100g
Beef leg
71.40 CHF 5.95 CHF/100g
Pork (Escalope)
0.00 CHF 3.35 CHF/100g
Chicken (Breast)
0.00 CHF 3.70 CHF/100g
Lamb
0.00 CHF 6.35 CHF/100g
Turkey (Breast)
0.00 CHF 2.75 CHF/100g
Total 1200g 71.40 CHF Total weight: 1200g


Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 1 days after receipt

Description

Preselection for ca. 6 persons (ca. 1'200g)

 

Raw materials origin

Veal: Switzerland

Beef: Switzerland

Pork: Switzerland

Poultry: Switzerland

Note

Catering products must be collected in store

 

 

ENJOY YOUR MEAL, SAFELY
Raw food like meat, poultry, fish and seafood naturally contain germs. If they are not prepared with strict hygiene rules in mind, they can cause nausea or even sickness. By respecting four simple rules, you can enjoy your meal without risking your health. Bon appétit!

 

 

WASH WELL
Germs can be transmitted by hand, a cutting board, cooking utensils and cleaning rags.
What to do?

  • Wash hands thoroughly with soap before and after preparing a dish, especially after handling meat, raw poultry, fish or seafood.
  • Thoroughly clean your counter top or work area as well as all utensils with warm water and soap, after each preparation step.

 

COOK THOROUGHLY
Germs in food survive in warm temperatures, especially poultry and ground meat.
What to do?

  • Cook meat, poultry, fish and seafood at a temperature of at least 70 °C.
  • Reheat already cooked food at 70 °C, at least.

 

SEPARATE
Germs in raw food can spread to other food during preparation.
What to do?

  • Always separate cooked and raw food:
    • For fondue chinoise, place the raw meat on a separate plate.
    • When grilling, do not put the cooked meat where the raw or marinated meat was placed. Serve it directly on a plate.
    • Never use leftover raw meat marinade, as a salad dressing, for example.
  • Raw meat, poultry, fish or seafood should not come into direct contact with other food.
  • Use different cutting boards and cooking utensils to prepare foods that will be cooked and those that are intended to be eaten raw.

 

REFRIGERATE
Germs in food multiply at room temperature.
What to do ?

  • Always store meat, poultry, fish and seafood in the refrigerator at a temperature below 5 °C.
  • Always keep cooked and perishable food in the refrigerator at a temperature below 5 °C.
  • Do not refreeze food that has thawed.
  • Store fresh or frozen food in the refrigerator or freezer immediately after purchase.
  • Follow storage instructions and expiry dates on food packaging.

Ratings

Average rating: 2.0 of 5 2.0 17 ratings and 15 reviews

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Keine Fleischauswahl bezüglich Qualität mehr möglich. Sehr schlecht. Wenn schon chinoise und beim Metzger bestellt, dann aber auch ne gute Qualität. Das letzte Mal war schlecht.

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Leider keine Auswahl der Fleischqualität und der Fleischart mehr möglich --> Bitte Entscheid korrigieren

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Seit ein paar Jahren bestellen wir für Silvester Fleisch für Chinoise zum abholen bei Coop. Nun wurde die "Website" neu gestaltet was nur zum negativen ist. Pferde- & Trutenfleisch oder auch Strauss kann man gar nicht mehr bestellen. Und nur Rind und Schwein will ich nicht. Auch die Auswahl bei den zu bestellenden Fleischsorten ist begränzt. Die Wahl ob Huft, Filet oder Steak gibt es nicht mehr. Aus diesen Gründen bestellen wir nun bei Migros

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    Das Fleisch war in Ordnung. Leider hat es mit der Online-Bestellung nicht gelappt. Wir haben gleichzeitig Fisch und Fleisch fürs Fondue Chinoise bestellt. Beim Fisch hat es geklappt, als wir an der Fleischtheke nachgefragt haben wusten die nichts von einer Bestellung. Bei 17 geladenen Geste, war das für uns ein kleiner Schock. Ein grosser Lob geht an die Angestellten der Fleischtheke vom Tägipark Wettingen. Die haben die Situation gerettet, und in ca. 20 Minuten eine Platte bereitgestellt. Fazit: analog top, digital flop!!

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    sehr gute Dienstleistung. Beim Ausdrucken der Papiere könnte man sich noch verbessern: Druck der Gutscheine: eine unnötige leere Seite 2. beim Druck der Bestellbestätigung könnte man dies auch auf eine Seite reduzieren.

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Nicht so toll hab die letzten Jahre immer mal wieder diese Platten bestellt, war super und einfach, konnte die Fleischart auch auswählen und ob naturafarm gewünscht ist oder nicht. Jetzt ist es mühsam, man kann die Fleischart nicht mehr wählen und Pferd gibts auch nicht mehr!

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    Schade, Lamm, Truten und Strauss fehlt. Auswahl für mich eindeutig zu klein

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    Schade gibt es kein Lammfleisch. Auch könnte die Auswahl noch mit Trutenfleisch ergänzt werden.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super Service... diese konfigurierbaren Fondueplatten. Wir hatten letze Weihnachten schon eine hier bestellt und werden es diese Weihnachten wieder tun. Auch gutes Preis-Leistungs Verhältnis.