Blackberry Ice Cream Sandwiches


Total time: 3hr 35m
Preparation Time: 35m

Servings
For 4 pieces


Author

Fanny - fannythefoodie


Nutritional Information

Contains 337 Kcal, 4g Protein, 39g Carbohydrates, 17g Fat


Ingredients

  • Oatmeal cookies
  • 30 g coconut flakes
  • 60 g oats
  • 1 pinch salt
  • 6 Medjool dates, entsteint (ca. 130 g)
  • 1 tsp. vanilla paste
  • Blackberry ice cream
  • 70 g blackberries, tiefgekühlt
  • 200 g coconut milk yogurt, nature
  • 4 tsp. coconut oil
  • 1 tbsp. agave syrup
  • Serve
  • some blackberries

View these products

Instructions

  • Oatmeal cookies

    Alle Zutaten im Cutter/Blender fein pürieren und zu einem Teig verarbeiten. Zuerst zu 8 gleich grossen Kugeln, dann zu Kreisen formen, in Folie verpackt bis zur Weiterverwendung in den Tiefkühler legen.
  • Blackberry ice cream

    Alle Zutaten im Cutter/Blender pürieren, in eine weite Schale geben. Zugedeckt ca. 3 Std. gefrieren, dabei alle 30 Min. rühren, um Eiskristalle zu vermeiden.
  • Serve

    Aus der Glace mit einem Galcelöffel 4 Kugeln formen. Je eine Kugel auf eine Keks-Rondelle setzen und mit einer zweiten Rondelle bedecken. Mit Brombeeren verzieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home