Chicken Pesto Rolls


Total time: 25m
Preparation Time: 25m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 460 Kcal, 45g Protein, 13g Carbohydrates, 25g Fat


Ingredients

  • Pesto
  • 2 bunch basil, coarsely chopped
  • 2 garlic cloves, cut in half
  • 50 g cashews, roasted, coarsely chopped
  • 0.5 tsp. salt
  • a little pepper
  • 3 tbsp. non cold pressed olive oil
  • 50 g Sbrinz cheese
  • Chicken
  • 8 chicken carbonnade (approx. 80 g each)
  • 0.75 tsp. salt
  • a little pepper
  • 50 g panko breadcrumbs oder Paniermehl
  • Bake
  • 1 tbsp. olive oil

View these products

Instructions

  • Pesto

    Basilikum mit allen Zutaten bis und mit Pfeffer pürieren. Käse daruntermischen, Öl nach und nach darünterrühren.
  • Chicken

    Schnitzel würzen. Panko mit der Hälfte des Pestos mischen. Auf den Schnitzeln verteilen, aufrollen, mit Zahnstocher fixieren.
  • Bake

    Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen. Rölleli rundum ca. 10 Min. braten. Restliches Pesto dazu servieren.
  • Dazu passen:

    Tomatensalat, Risotto, Penne

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home