Crunchy Brownies


Total time: 25m
Preparation Time: 15m

Servings
For 18 pieces


Nutritional Information

Contains 190 Kcal, 3g Protein, 16g Carbohydrates, 12g Fat


Ingredients

  • Dough
  • 100 g white flour
  • 100 g ground raw sugar
  • 3 eggs
  • Filling
  • 125 g butter
  • 150 g dark chocolate (64% cocoa), coarsely chopped
  • 2 tbsp. coffee liqueur (e.g. Kahlua)
  • 100 g crunchy muesli (z.B. Bio Choco Amaranth)
  • Utensils
  • Für eine quadratische Springform von ca. 23 cm, Boden mit Backpapier belegt, Rand gefettet

View these products

Instructions

  • Dough

    Mehl, Zucker und Eier in einer Schüssel mit einem Schwingbesen gut mischen.
  • Filling

    Butter mit der Schokolade in einer Pfanne schmelzen, mit dem Likör unter die Masse rühren. Teig in die vorbereitete Form füllen, Müesli darüberstreuen.
  • Oven Baking

    Ca. 10 Min. in der unteren Hälfte des auf 220 Grad vorgeheizten Ofens. Die Brownies müssen innen noch leicht feucht sein. Herausnehmen, etwas abkühlen, Form entfernen, in 18 Stücke schneiden, auf einem Gitter auskühlen,
  • Haltbarkeit:

    in Folie verpackt im Kühlschrank ca. 1 Woche.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home