Grilled Appetizers


Total time: 34m
Preparation Time: 20m

Servings
For 8 servings


Nutritional Information

Contains 170 Kcal, 1g Protein, 4g Carbohydrates, 16g Fat


Ingredients

  • Marinade
  • 1 dl olive oil
  • 1 organic lemons, use grated zest and juice
  • 1 tsp. salt
  • a little pepper
  • 1 spring onions, including green parts, Grün in Ringen, Zwiebel längs halbiert, beiseite gestellt
  • Grilling
  • 1 aubergines, längs in ca. 5 mm dicken Scheiben
  • 1 zucchini, längs in ca. 5 mm dicken Scheiben
  • 2 tbsp. olive oil
  • 2 king oyster mushrooms, cut lengthways into 1-cm-thick slices
  • 1 yellow peppers, cut into eighths
  • 1 red pepper, cut into eighths

View these products

Instructions

  • Marinade

    Öl und alle Zutaten bis und mit Salz in eine weite Form geben, gut verrühren. Bundzwiebelgrün beigeben, beiseite stellen.
  • Grilling

    Auberginen und alle restlichen Zutaten mit der beiseite gestellten Zwiebel mischen. Holzkohle-/Gas-/Elektrogrill: Gemüse portionenweise über mittelstarker Glut oder auf mittlerer Stufe (ca. 200 Grad) beidseitig je ca. 7 Min. grillieren. In die Marinade legen, bis zum Servieren marinieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home