Grilled Tomme Cheese with Berry Chutney


Total time: 45m
Preparation Time: 45m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 455 Kcal, 22g Protein, 33g Carbohydrates, 23g Fat


Ingredients

  • Berry Chutney
  • 250 g blackberries
  • 250 g red currants
  • 80 g raw sugar
  • 1 red onion, cut into thin strips
  • 1 cm ginger
  • 2 tbsp. Water
  • 2 tbsp. Crema di Balsamico
  • 2 sprig thyme
  • Grilled Tomme Cheese
  • 4 sprig thyme
  • 4 Tomme cheese (je ca. 100 g)
  • a little sea salt
  • Serve
  • a little Tasmanian mountain pepper
  • Utensils
  • Für 4 heiss ausgespülte Gläser ( je ca. 1 1/2 dl) mit Deckel

View these products

Instructions

  • Berry Chutney

    Brombeeren und alle Zutaten bis und mit Thymian zusammen unter Rühren aufkochen, unter gelegentlichem Rühren zugedeckt bei mittlerer Hitze ca. 30 Min. einkochen. In die vorbereiteten Gläser füllen, sofort gut verschliessen, auf einem Tuch auskühlen.
  • Grilled Tomme Cheese

    Tommes auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen, salzen, Thymian darauflegen. Backen: ca. 7 Min. in der Mitte des auf 180 Grad vorgeheizten Ofens.
  • Serve

    Chutney über dem Käse verteilen, würzen.
  • Dazu passt:

    Geröstetes Pagnolbrot

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home