Halibut Sticks


Total time: 30m
Preparation Time: 15m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 379 Kcal, 16g Protein, 14g Carbohydrates, 28g Fat


Ingredients

  • Fried Fish
  • 400 g halibut fillets, in ca. 3 cm breiten Streifen
  • 2 tbsp. olive oil
  • 0.5 tsp. salt
  • 0.5 organic lemons, nur abgeriebene Schale
  • 70 g panko breadcrumbs
  • Fennel Tartar Sauce
  • 120 g tartar sauce
  • 50 g fennel, in Würfeli

View these products

Instructions

  • Fried Fish

    Fisch mit Öl bestreichen, salzen. Panko und Zitronenschale in einem tiefen Teller mischen. Fischstreifen portionenweise in der Panade wenden, leicht andrücken, auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen. Backen: ca. 15 Min. in der Mitte des auf 200 Grad vorgeheizten Ofens.
  • Fennel Tartar Sauce

    Fenchel mit der Tartare-Sauce mischen, zu den Heilbutt-Stäbli servieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home