Hörnli-Lauch-Pfanne


Total time: 25m
Preparation Time: 25m

Servings
For 4 Personen


Nutritional Information

Contains 631 Kcal, 24g Protein, 91g Carbohydrates, 17g Fat


Ingredients

  • Teigwaren kochen
  • 600 g leek, halbiert, in feinen Streifen
  • saltwater, siedend
  • 500 g large macaroni
  • Sauce
  • 250 g cream cheese with herbs (z.B. Contadou mit Kräutern)
  • 0.5 TL salt
  • 1 Bund small radishes, mit wenig Grün, in feine Streifen
  • wenig pepper

View these products

Instructions

  • Teigwaren kochen

    Hörnli im siedenden Salzwasser knapp al dente kochen, Lauch ca. 2 Min. vor Kochende mitkochen. 3 dl Kochflüssigkeit beiseite stellen, Teigwaren mit dem Lauch abtropfen.
  • Sauce

    Kochwasser mit dem Frischkäse aufkochen, Hörnli und Lauch wieder beigeben, heiss werden lassen, würzen. Radiesli darüberstreuen.
  • Dazu passt:

    geriebener Käse

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home