Hot & Sexy Marinade


Total time: 15m
Preparation Time: 15m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 84 Kcal, 0g Protein, 1g Carbohydrates, 9g Fat


Ingredients

  • Marinade
  • 1 tbsp. rosemary, finely chopped
  • 0.5 pomegranate, halbiert, ausgepresst (siehe Hinweis, ergibt ca. 2 EL)
  • 3 tbsp. olive oil
  • 0.25 tsp. Bourbon vanilla powder
  • 1 red chili, insides removed, cut into rings

View these products

Instructions

  • Marinade

    Combine the oil with the remaining ingredients.
  • Tipp:

    Die Hälfte der Marinade zugedeckt kühl stellen. Ca. 600 g Fleisch (z.B. Steaks oder Koteletts), Poulet oder Fisch (z.B. ganze Forellen) mit der restlichen Marinade bestreichen, zugedeckt im Kühlschrank ca. 3 Std. marinieren. Fleisch, Poulet oder Fisch trocken tupfen, würzen, grillieren. Während dem Grillieren mit der beiseite gestellten Marinade bestreichen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home