Kürbis-Risotto mit Manchego


Total time: 25m
Preparation Time: 25m

Servings
For 2 Personen


Nutritional Information

Contains 850 Kcal, 20g Protein, 88g Carbohydrates, 46g Fat


Ingredients

  • Risotto
  • 2.5 dl Water
  • 1 tbsp. olive oil
  • 330 ml Kürbissuppe
  • 200 g risotto rice
  • to taste salt
  • Garnitur
  • 2 tbsp. walnuts, grob gehackt
  • 80 g manchego cheese, in Würfeln

View these products

Instructions

  • Risotto

    Öl in einer Pfanne warm werden lassen. Reis beigeben, unter Rühren dünsten, bis er glasig ist. Suppe und Wasser unter häufigem Rühren nach und nach dazugiessen, sodass der Reis immer knapp mit Flüssigkeit bedeckt ist. Ca. 20 Min. köcheln, bis der Reis cremig und al dente ist .
  • Garnitur

    Nüsse in einer Pfanne ohne Fett ca. 3 Min. goldbraun rösten. Manchego unter den Risotto rühren, Nüsse darüberstreuen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home