Lamington Bites


Total time: 50m
Preparation Time: 20m

Servings
For 9 pieces


Author

Fanny - fannythefoodie


Nutritional Information

Contains 181 Kcal, 2g Protein, 15g Carbohydrates, 12g Fat


Ingredients

  • Dough
  • 100 g pitted dates
  • 50 g oats
  • 0.5 tsp. Bourbon vanilla powder
  • 25 g coconut oil
  • 50 g coconut flakes
  • Coating
  • 50 g dark chocolate
  • 50 g coconut flakes

View these products

Instructions

  • Dough

    Alle Zutaten im Cutter, Blender oder Standmixer zu einer teigartigen Masse pürieren. Aus der Masse ein ca. 1 cm dickes Quadrat formen und dieses, in Folie verpackt, ca. 30 Min. in den Tiefkühler legen.
  • Coating

    Die Masse aus dem Tiefkühler nehmen und in 9 gleich grosse Rechtecke schneiden. Die Schokolade im Wasserbad schmelzen. Die Rechtecke einzeln in die Schokolade tauchen, dann in den Kokosraspeln wenden. Auf einem Kuchengitter trocknen lassen.
  • Aufbewahren:

    Am Besten im Kühlschrank in einem luftdichten Gefäss aufbewahren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home