Macaroni Rösti


55m
Preparation/cooking time: ca. 55m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 592 Kcal


Ingredients

  • 300 g elbow macaroni
  • 0.5 tbsp. clarified butter
  • saltwater, boiling
  • 200 g ham in slices, cut into pieces
  • 500 g courgette, coarsely grated
  • 0.5 tsp. salt
  • 120 g semi-hard cheese (e.g. Graubünden mountain cheese), coarsely grated
  • 3 tbsp. parsley, finely chopped
  • 1 dl single cream
  • a little pepper
  • 3 eggs

View these products

  • Hörnli im siedenden Salzwasser knapp al dente kochen, abtropfen, beiseitestellen. Bratbutter in einer Bratpfanne heiss werden lassen. Schinken ca. 3 Min. knusprig braten, herausnehmen. Zucchini in dieselbe Pfanne geben, würzen, ca. 5 Min. andämpfen. Die entstandene Flüssigkeit soll vollständig ver- dampfen. Beiseitegestellte Hörnli, Schinken, Käse und Petersilie zu den Zucchini geben, mischen.
  • Rahm und Eier verrühren, würzen, Guss über die Hörnli giessen, Hörnli Rösti zugedeckt bei kleiner Hitze ca. 20 Min. fest werden lassen. Deckel entfernen, ca. 5 Min. weiterbraten. Hörnli-Rösti mit einer Bratschaufel am Rand sorgfältig lösen, auf einen grossen Teller stürzen. Wenig Bratbutter beigeben, zurück in die Pfanne gleiten lassen, offen ca. 10 Min. fertig braten.

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Ratings

There are no ratings for this recipe.  Be the first to rate this.

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home