Mediterrane Calzone


Total time: 35m
Preparation Time: 15m

Servings
For 4 Personen


Nutritional Information

Contains 784 Kcal, 24g Protein, 86g Carbohydrates, 37g Fat


Ingredients

  • Füllung
  • 1 Dose artichoke hearts in oil (ca. 410 g), abgetropft, geviertelt
  • 2 onion, fein gehackt
  • 50 g dried tomatoes, in feinen Streifen
  • 200 g feta cheese, zerbröckelt
  • 4 Zweiglein thyme, fein geschnitten
  • wenig pepper
  • 0.5 TL salt
  • Pizza füllen
  • 2 pizza dough (je ca. 28 cm Ø)
  • 1 EL olive oil
  • 4 Zweiglein thyme, fein geschnitten

View these products

Instructions

  • Füllung

    Artischocken und alle Zutaten bis und mit Thymian mischen, würzen.
  • Pizza füllen

    1 Teig entrollen, mit dem Backpapier auf ein Blech legen. Füllung darauf verteilen, dabei einen Rand von ca. 1 cm frei lassen. 2. Teig darauflegen, Backpapier entfernen, Teigrand gut mit den Finger andrücken. Öl mit Thymian mischen, Calzone damit bestreichen.
  • Backen:

    Ca. 20 Min. in der unteren Hälfte des auf 220 Grad vorgeheizten Ofens.
  • Dazu passt:

    Blattsalat

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home