Pfirsich-Pouletragout


Total time: 25m
Preparation Time: 25m

Servings
For 4 Personen


Nutritional Information

Contains 477 Kcal, 38g Protein, 54g Carbohydrates, 12g Fat


Ingredients

  • Rice
  • 200 g basmati rice
  • 4 dl Water
  • Cooking the chicken
  • oil zum Braten
  • 500 g chicken breasts, in ca. 2 cm grossen Würfeln
  • 1 tsp. salt
  • 2 onion, in Streifen
  • 2 peaches, in Schnitzen
  • Sauce
  • 2 dl single cream for sauces
  • 0.5 dl vegetable bouillon
  • 2 tbsp. white balsamic vinegar
  • 2 tbsp. flat-leaf parsley, in feinen Streifen

View these products

Instructions

  • Rice

    Reis im Sieb unter fliessendem kaltem Wasser spülen, gut abtropfen. Wasser mit dem Reis aufkochen, zugedeckt auf ausgeschalteter Platte ca. 15 Min. quellen lassen, dabei Deckel nie abheben. Reis mit einer Gabel lockern.
  • Cooking the chicken

    Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen. Poulet portionenweise ca. 3 Min. braten, herausnehmen, salzen. Zwiebeln in derselben Pfanne ca. 5 Min. andämpfen, Pfirsiche beigeben, kurz mitdämpfen.
  • Sauce

    Rahm, Bouillon und Aceto dazugiessen, aufkochen, Hitze reduzieren. Poulet wieder beigeben, ca. 2 Min. köcheln. Petersilie darüberstreuen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home