Poulet im Chörbli


Total time: 40m
Preparation Time: 15m

Servings
For 2 Personen


Nutritional Information

Contains 797 Kcal, 49g Protein, 73g Carbohydrates, 33g Fat


Ingredients

  • Kartoffelschnitze
  • 2 tbsp. olive oil
  • 400 g waxy potatoes, in Schnitzen
  • 0.5 tsp. salt
  • 1 tsp. paprika
  • Pouletknusperli
  • 1 eggs
  • 1.5 tbsp. white flour
  • 100 g breadcrumbs
  • 2 tbsp. peanut oil
  • 2 chicken breasts (je ca. 150 g), in Stücken
  • Sauce
  • 1 tbsp. sambal oelek
  • 50 g ketchup

View these products

Instructions

  • Kartoffelschnitze

    Kartoffeln auf ein mit Backpapier belegtes Blech geben, Öl, Salz und Paprika beigeben, mischen.
  • Pouletknusperli

    Mehl in einen flachen Teller geben. Ei in einem tiefen Teller verklopfen, Paniermehl in einen flachen Teller geben. Poulet im Mehl wenden, überschüssiges Mehl abschütteln, im Ei, dann im Paniermehl wenden, Panade gut andrücken. Poulet auf die Kartoffeln verteilen, mit wenig Öl bestreichen.
  • Backen

    Ca. 25 Min. in der Mitte des auf 220 Grad vorgeheizten Ofens. Im Chörbli servieren.
  • Sauce

    Ketchup mit Sambal Oelek gut verrühren, zum Poulet im Chörbli servieren

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home