Poulet-Mango-Speissli


Total time: 20m
Preparation Time: 20m

Servings
For 2 people


Nutritional Information

Contains 602 Kcal, 48g Protein, 78g Carbohydrates, 10g Fat


Ingredients

  • Reis
  • 0.5 dl vegetable bouillon
  • 150 g long grain rice
  • Sauce
  • 3 dl milk
  • 1 bag curry sauce (z.B. Currysaucen-Pulver)
  • Spiessli
  • 320 g chicken breasts längs halbiert, in ca. 1 cm breiten Stücken
  • 4 long metal skewers
  • 140 g mango fillets, gedrittelt
  • oil zum Braten
  • 0.25 tsp salt
  • a little pepper

View these products

Instructions

  • Reis

    Bouillon aufkochen, Reis beigeben, bei kleiner Hitze zugedeckt ca. 20 Min. knapp weich kochen, abtropfen, zugedeckt warm stellen.
  • Sauce

    Milch und Saucenpulver gut verrühren, unter ständigem Rühren aufkochen, bei kleiner Hitze ca. 3 Min. köcheln.
  • Spiessli

    Poulet und Mangostücke abwechslungsweise an 4 Spiesse stecken. Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen, Hitze reduzieren. Spiessli portionenweise bei mittlerer Hitze rundum ca. 7 Min. braten, würzen.
  • Tip:

    Koriander grob zerzupfen, darüberstreuen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home