Pumpkin Feta Bean Salad


Total time: 35m
Preparation Time: 35m

Servings
For 4 people


Nutritional Information

Contains 367 Kcal, 15g Protein, 9g Carbohydrates, 28g Fat


Ingredients

  • Sauce
  • 1 organic lemons, abgeriebene Schale und Saft
  • 3 tbsp. olive oil
  • 1 red chili pepper, entkernt, fein gehackt
  • 0.5 tsp. salt
  • Vegetables
  • 300 g zucchini, längs halbiert, schräg in Scheibchen
  • 500 g green beans, halbiert
  • 3 tbsp. Water
  • 1 tbsp. olive oil
  • 0.75 tsp. salt
  • Presentation
  • 0.5 butterhead lettuce, in Streifen
  • 200 g feta cheese, zerbröckelt
  • 3 tbsp. cashews, geröstet
  • some red currants

View these products

Instructions

  • Sauce

    Zitronenschale und alle Zutaten bis und mit Salz in einer Schüssel verrühren.
  • Vegetables

    Öl in einer beschichteten Bratpfanne heiss werden lassen. Bohnen ca. 1 Min. rührbraten. Wasser beigeben, ca. 8 Min. weich köcheln. Zucchetti beigeben, ca. 2 Min. mitköcheln, salzen. Gemüse zu der Sauce geben, mischen.
  • Presentation

    Kopfsalat in Schalen verteilen. Bohnensalat, Feta, Nüsse und Beeren darauf verteilen.
  • Dazu passt:

    geröstetes Baguette

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home