Quinoa Sun Dried Tomato Pine Nut Salad


Total time: 25m
Preparation Time: 25m

Servings
For 4 people


Author

Nadja - LouMalou


Nutritional Information

Contains 510 Kcal, 23g Protein, 35g Carbohydrates, 30g Fat


Ingredients

  • 4 dl Water
  • 180 g quinoa Tricolore
  • 100 g dried tomatoes (z.B. Fine Food), fein gewürfelt
  • 60 g pine nuts, ohne Fett geröstet
  • 3 tbsp. cold pressed olive oil
  • 1 lime, nur der Saft
  • 200 g feta cheese

View these products

Instructions

  • Quinoa in einem Sieb kalt abspülen. Wasser aufkochen, Quinoa ca. 10 Min kochen. Pfanne von der Herstelle nehmen, Quinoa zugedeckt ca. 5 Min. quellen lassen, auskühlen. Tomaten, Pinienkerne, Olivenöl und Limettensaft, daruntermischen. Feta mit den Händen zerbröckeln, darüber streuen.
  • Dazu passt:

    Röstbrot. Brot im Ofen, auf dem Grill oder im Toaster knusprig rösten, mit Olivenöl bepinseln und mit grobem Meersalz bestreuen. Mit etwas getrocknetem Oregano bestreuen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home