Rainbow Noodle Salade with Peanut Sauce


Total time: 50m
Preparation Time: 30m

Servings
For 4 people


Author

Lauren  - laurencariscooks


Nutritional Information

Contains 342 Kcal, 12g Protein, 28g Carbohydrates, 20g Fat


Ingredients

  • Peanut Butter Sauce
  • 4 tbsp. Peanut butter
  • 1.5 tbsp. rice vinegar
  • 2 tbsp. coconut milk
  • 2 tbsp. soya sauce
  • 1 tbsp. maple syrup
  • 1 garlic cloves
  • 2.5 cm ginger, peeled
  • Salad
  • 250 g dried soba noodles
  • 1 tbsp. olive oil
  • a little salt
  • 300 g broccoli, cut into florets
  • 1 carrots, cut into thin strips
  • a little pepper
  • 0.25 red cabbage, cut into thin strips
  • 60 g edamame, gekocht (z.B. aus der Dose)
  • 2 tsp. sesame seeds

View these products

Instructions

  • Peanut Butter Sauce

    Alle Zutaten in den Cutter/Standmixer geben und zu einer homogenen Sauce pürieren. Sauce beiseite stellen.
  • Salad

    Nudeln nach Verpackungsanleitung kochen, abtropfen. Broccoli-Röschen auf ein mit Backpapier belegtes Blech legen, mit Olivenöl beträufeln, würzen. Backen: ca. 15-20 Min. in der Mitte des auf 180 Grad vorgeheizten Ofens. Herausnehmen, auskühlen. Nudeln mit Broccoli, Rüebli, Rotkabis und Edamame mischen. Beseite gestellte Sauce beigeben, alles mischen. Salat anrichten, mit Sesam bestreuen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home