Rauchlachs-Crostini mit Hüttenkäse und Apfel


Total time: 20m
Preparation Time: 15m

Servings
For 2 Personen


Nutritional Information

Contains 556 Kcal, 32g Protein, 54g Carbohydrates, 22g Fat


Ingredients

  • 6 slices bread (z.B.Pagnolbrot)
  • 1 tbsp. horseradish mousse
  • 75 g smoked salmon (z.B. Labeyrie Rauchlachs Norwegen)
  • 200 g cottage cheese
  • 1 tbsp. lemon juice
  • 2 tbsp. olive oil
  • 2 pinches salt
  • a little pepper
  • 1 apples, in Schnitzen

View these products

Instructions

  • Brotscheiben auf ein Backblech legen. für ca. 5 Min. in der Mitte des auf 220 Grad vorgeheizten Ofens Backen. Herausnehmen, auskühlen. Crostini mit Meerrettich bestreichen, mit Lachs belegen, Hüttenkäse darauf verteilen. Zitronensaft und Öl in einer Schüssel verrühren, würzen. Apfelschnitze zur Sauce geben, mischen, auf den Crostini verteilen.
  • Tipp:

    Mit frischer Petersilie servieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home