Sesame Crusted Matcha Ice Cream


Total time: 4hr 30m
Preparation Time: 30m

Servings
For 4 servings


Nutritional Information

Contains 426 Kcal, 4g Protein, 38g Carbohydrates, 28g Fat


Ingredients

  • Matcha Ice Cream
  • 1.5 tbsp. kitchen matcha
  • 2 avocado, in Stücken
  • 3 tbsp. Water, warm
  • 2.5 dl coconut milk
  • 120 g icing sugar
  • Sesame Crust
  • 2 tbsp. black sesame seeds, geröstet
  • 1 tbsp. coconut palm sugar

View these products

Instructions

  • Matcha Ice Cream

    Matcha mit dem Wasser gut verrühren, Matchawasser und alle Zutaten bis und mit Kokosmilch pürieren, zugedeckt ca. 4 Std. gefrieren. Glace ca. 15 Min. vor dem Servieren in den Kühlschrank stellen. Mit Hilfe eines Glace-Portionierer Kugeln ausstechen, auf einen mit Klarsichtfolie ausgelegten Teller geben.
  • Sesame Crust

    Sesam mit dem Zucker in einen flachen Teller geben, gut mischen. Glacekugeln rasch durch die Mischung ziehen. Sofort servieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home