Summer Tuna Rolls


Total time: 35m
Preparation Time: 35m

Servings
For 12 pieces


Nutritional Information

Contains 110 Kcal, 9g Protein, 9g Carbohydrates, 4g Fat


Ingredients

  • Shaping the rolls
  • 12 rice paper (ca. 22 cm Ø)
  • 24 coriander leaves (cilantro)
  • 6 strawberries, cut into thin slices
  • 0.5 cucumber, in Stängelchen
  • 1 tin pink tuna in oil (ca. 370 g), abgetropft, zerzupft
  • 2 mini lettuce, cut in half lengthways
  • Sauce
  • 2 tbsp. soya sauce
  • 3 tbsp. oyster sauce
  • 2 tbsp. Water
  • 1 lime, heiss abgespült, trocken getupft, abgeriebene Schale und 1/2 Saft
  • 1 red chili, entkernt, in feinen Ringen
  • 3 tbsp. salted peanuts, finely chopped

View these products

Instructions

  • Shaping the rolls

    Ein Reisblatt ca. 30 Sek. in warmes Wasser tauchen, auf ein feuchtes Tuch legen. Je 2 Korianderblättchen, Erdbeerscheiben, Thon, Gurke und Lattich auf die Blattmitte legen. Seitliche Ränder einschlagen, von unten her aufrollen, auf eine Platte legen, mit einem feuchten Tuch bedecken. Mit den restlichen Reisblättern und Zutaten gleich verfahren.
  • Sauce

    Austernsauce und alle restlichen Zutaten bis und mit Erdnüsse verrühren.
  • Servieren:

    Sommerrollen mit der Sauce servieren.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home