Vegi-Tortillas


Total time: 1hr 06m
Preparation Time: 30m

Servings
For 8 Personen


Nutritional Information

Contains 447 Kcal, 16g Protein, 41g Carbohydrates, 23g Fat


Ingredients

  • Rotkabis
  • 400 g red cabbage, fein gehobelt
  • 1 lime, nur Saft
  • 1 tbsp. raw sugar
  • 2 tsp. sambal oelek
  • 0.5 tsp. salt
  • Tortillas
  • 16 mini tortillas
  • 8 tbsp. guacamole
  • 1 tin red kidney beans (ca. 290 g), abgespült, abgetropft
  • 60 g sliced jalapeños in oil
  • 200 g manchego cheese, grob gerieben
  • Backen
  • 200 g crème fraîche
  • 1 lime, heiss abgespült, trocken getupft, in Schnitzen
  • a little pepper
  • a little sea salt

View these products

Instructions

  • Rotkabis

    Kabis mit Limettensaft, Rohzucker, Sambal Oelek und Salz mischen., zugedeckt ca. 30 Min. ziehen lassen.
  • Tortillas

    Tortillas mit je ½ EL Guacamole bestreichen, auf zwei mit Backpapier belegte Bleche legen. Bohnen, Jalapeños und Käse darauf verteilen.
  • Backen

    Pro Blech ca. 3 Min. in der oberen Hälfte des auf 220 Grad vorgeheizten Ofens. Rotkabis und Crème fraîche darauf verteilen, mit Limettensaft beträufeln, würzen und umschlagen.

Discover cooking tips and more recipes at FOOBY

Products used in this recipe

Save these products to a list

Due to seasonality or for logistical reasons it can occur that an ingredient is not available for this recipe. We thank you for your understanding and apologise for any inconvenience.


Recommended Wines

View all recommended wines

Are you looking for another recipe?

Over 600 delicious recipes on coop@home