Betty Bossi

Betty Bossi Butter Cake Pastry Dough Ø32cm

Price
CHF 2.50
Price per 100
0.93 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Raw materials origin

  • Butter (Switzerland)

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 385

EnergyinkJ

ca. 1612

Fat

ca. 19g

saturatedfattyacids

ca. 12g

Carbohydrate

ca. 47g

ofwhichsugar

ca. 1.5g

Dietary fiber

ca. 1g

Protein

ca. 6g

Salt

ca. 0.9g

Ingredients

Weissmehl (Weizen), Butter 25% (Schweiz), Wasser, Weizenstärke, Kochsalz jodiert, Säuerungsmittel (E 330), Konservierungsstoff (E202).

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Coop Betty Bossi Butterkuchenteig ausgewallt 270g
Ideal für Wähen, Quiches und gefüllte Gipfeli.

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5 °C aufbewahren.

Supplier

  • Coop Info Service
  • Postfach 2550, CH-4002 Basel
  • Phone: 0848 888 444
  • Website: www.coop.ch

Recipes for this product

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 13 ratings and 10 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    delikat !!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Habe viele Kuchenteige ausprobiert, doch dieser schmeckt am besten, Butter gibt ihm eine spezielle Note, so richtig fein!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    super dass es mit butter gemacht ist und nicht mit Palmöl

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    délicieuse et ferme à travailler; en salé ou sucré, un tout bon produit

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super Teig, benötige ich immer für Reibkäsekuchen, der Teig ist mit einem gelochten Blech am besten

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Schmeckt richtig fein nach Butter.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Ein Super-Teig OHNE PALMFETT !!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    One of the best pre-packaged pastry doughs I've tried. Very good as a pie dough.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Mit Butter ohne palm, super!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    This works for quiche - This works for quiche