Leisi

Leisi Flaky Pastry Dough with 30% Less Fat Ø32cm

Price
CHF 3.25
Price per 100
1.41 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(38g contains)

Energyinkcal

ca. 132

EnergyinkJ

ca. 554

Fat

ca. 6.1g

saturatedfattyacids

ca. 2.3g

Carbohydrate

ca. 15.7g

ofwhichsugar

ca. 0.1g

Dietary fiber

ca. 0.9g

Protein

ca. 2.5g

Salt

ca. 0.42g

Ingredients

Ingredients: Wheat Flour, water, vegetable fat and oil (palm (sustainable), rapeseed), lemon juice based on concentrate, salt, alcohol (evaporates during baking), fruit- and vegetable concentrates (black carrot, apple, lemon), yeast extract.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Bätterteig fettreduziert, rund und ausgewallt

Mein Erfolgsrezept. Einfach backen und geniessen.

Storage

Store at max. +5°C

Notes on use

  • 1. Teig ca. 20 Min. vor Gebrauch aus dem Kühlschrank nehmen. Backofen auf 220°C (Umluft 220°C) verheizen.

    2. Den Teig mitBackpapier aus das Backblech legen. Den Kuchenboden mit einer Gabel mehrmals einstechen und nach Wunsch mit Süssem oder Pinkantem belegen.

    3. Backblech in die zweitunterste Rille schieben und während 30-40 Min. backen.

    Wichtig: Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps varlieren.

Ratings

Average rating: 4.0 of 5 7 ratings and 3 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    immer gut

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    feiner Blätterteig und erst noch kalorienarm - kann ihn nur empfehlen

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    nicht schlecht...