Coop

Fine Food Engadine Pear Loaf

Price
CHF 9.50
Price per 100
2.21 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

EnergyinkJ

ca. 1170

Energyinkcal

ca. 280

Fat

ca. 5g

Carbohydrate

ca. 48g

Protein

ca. 7g

Ingredients

Ruchmehl (WEIZEN), Dörrbirnen 19%, Wasser, Sultaninen, Feigen getrocknet, Orangeat und Zitronat (Zucker, Glucosesirup, Orangenschalen, Zitronenschalen), BAUMNÜSSE, HASELNÜSSE 4%, Obsttresterbrand, EIER aus Freilandhaltung, Kochsalz jodiert, Gewürz, pflanzliche Fette und Öle (Shea, Raps), MILCHPULVER, Zucker, Hefe, GERSTENMALZ. Kochsalzgehalt insgesamt: 0,6%.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Feinbackware
Coop Fine Food Paun cun paira engiadinais 430g.
Engadiner Birnbrot.

Storage

Trocken und kühl (nicht im Kühlschrank) aufbewahren. Nach dem Öffnen wieder gut verschliessen oder Inhalt in einer Vorratsdose aufbewahren.

Supplier

  • Coop Info Service
  • Postfach 2550, CH-4002 Basel
  • Phone: 0848 888 444
  • Website: www.coop.ch

Recipes for this product

Bison tournedos with pear bread dumplings and shallot-aniseed purée

Bison tournedos with pear bread dumplings and shallot-aniseed purée

More information onBison tournedos with pear bread dumplings and shallot-aniseed purée

Ratings

Average rating: 3.5 of 5 3.5 23 ratings and 14 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Bestes Birnbrot, das ich kenne

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Produit d'excellente qualité à partager en famille après les repas ;)

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    good - try it with salted butter and the mature cathedral cheddar

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    love it!!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Bestes Produkt

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    So schmeckt uns das Birnbrot, wie vom Grossmami selbstgebacken! Klar, schmeckt es mit Butter noch besser! Ist aber eben kein matschig-feuchtes Gebilde wie aus anderen Regionen...

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Délicieux. Très aimé notamment par les sportifs: se conserve aisément sans sécher immédiatement, nourrissant mais pas bourratif...

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    zu trocken