Buitoni

Buitoni Gluten Free Rolled Out Round Pizza Dough Ø25cm

20% discount from 2 or more

This product is currently not available.

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • France

Nutrition information

(0.00g contains)

EnergyinkJ

ca. 795

Energyinkcal

ca. 189

Fat

ca. 5.2g

saturatedfattyacids

ca. 0.5g

Carbohydrate

ca. 31g

ofwhichsugar

ca. 0.5g

Dietary fiber

ca. 1.4g

Protein

ca. 1.3g

Salt

ca. 0.7g

Ingredients

Maisstärke, Wasser, Rapsöl, Reismehl, Erbsmehl, Pflanzliche Fasern (Kartoffel, Erbse, Reis, Lein), Alkohol, Hirsemehl, Vollkorn Leinmehl, Kochsalz, Verdickungsmittel (Xanthan, Hydroxypropylmethylcellulose), Zucker, Backtriebmittel (Disphosphate, Natriumcarbonat),Kartoffelprotein, natürliches Aroma, Enzym (Transglutaminase).

Description

Pizza dough without gluten
Crispy pizza dough gluten free and lactose free with a diameter of 25cm. Enjoy our pizza dough gluten free.

Storage

Refrigerated

Aufbewahren bei max. 5°C.

Notes on use

  • Baking
    1. Backofen vorheizen (Ober-/Unterhitze: 220°C/ Umluft: 200°C). 2. Teig zusammen mit Backpapier ausrollen und belegen. 3. Pizza backen (untere Hälfte 17-22 Min / Ofenmitte 12-18 Min).
  • Auf dem Gitter gebacken extra-knusprig. Zusätzliches Backpapier unterlegen, damit der Teig nicht vom Gitter fällt. Wichtig: DieBackzeit kann je nach Belag der Pizza sowie des Backofentyps variieren.

Supplier

  • Nestlé Suisse S.A.
  • CP 2222, 1800 Vevey, Schweiz

Miscellaneous

  • Packed under protective atmosphere

Ratings

Average rating: 3.5 of 5 3.5 33 ratings and 29 reviews

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Nicht schlecht für die glutenfrei Version. Profitipp: Teig auf das Blech legen und anschliessend weiter dünn ausrollen. Wird dann noch knuspriger!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Sehr praktisch und die Pizza wird schön knusprig, wenn man sich an die Anweisungen hält.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Parfaite alternative au pizza gluten!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Wenn man das Backblech und den Teig vor dem Belegen leicht mit Olivenöl bepinselt, und dann bei 200 Grad ca. 20 Minuten auf der untersten Schiene backt, dann ist die Pizza sehr knusprig und wirklich gut. Bisher der beste gekaufte glutenfreie Pizzateig, den ich kenne.

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

  • from on
    Average rating: 2.0 of 5 2.0

    Nicht gut, schmeckt sehr künstlich und süss... :(

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    für glutenfrei gut

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    als glutenfreie Alternative sehr gut, knusprig und leicht

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Hard to rate it fairly. If you can't eat gluten then it's worth to try it.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Best gluten free ready to roll pizza dough on the market I have found in years. Taste and texture .... ignore the cooking instructions however and put the oven up higher like a normal dough