Buitoni

Buitoni Rolled Out Round Pizza Dough 24cm

Price
CHF 3.20
Price per 100
1.23 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 273

EnergyinkJ

ca. 1151

Fat

ca. 6.6g

saturatedfattyacids

ca. 2.3g

Carbohydrate

ca. 44g

ofwhichsugar

ca. 0.1g

Dietary fiber

ca. 2.4g

Protein

ca. 6.7g

Salt

ca. 1.8g

Ingredients

WHEAT flour, water, vegetable fat and oil (palm (sustainable), rapeseed), salt, WHEAT starch, alcohol (evaporates during baking), yeast.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Pizzateig
Dieser Pizzateig wurde ohne gehärtete Fette hergestellt. 260 g.

Storage

Refrigerated

Aufbewahren bei max. 5°C.

Notes on use

  • Baking
    1) Backofen vorheizen 220°C (Umluft 200°C). 2) Teig zusammen mit Backpapier ausrollen und belegen. 3) Pizza backen: Untere Hälfte (17-22 Min.). Ofenmitte (13-18 Min.). Auf dem Gitter gebacken extra-knusprig. Zusätzliches Backpapier unterlegen, damitder Teig nicht vom Gitter fällt. Wichtig: Die Backzeit kann je nach Belag der Pizza sowie des Backofentyps variieren.
  • Gebrauchsfertiger Pizza-Teig (Hefeteig), rund ausgewallt, Durchmesser 24cm.

Supplier

  • Nestlé Suisse S.A.
  • CP 2222, 1800 Vevey, Schweiz

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 30 ratings and 13 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Enfin une pâte à pizza avec de l'huile d'olives. Très bon produit

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Der Enkel liebt den Fertigteig.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Fast perfekt der Pizza Teig.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    einfach ein super Pizzateig, für mich der Beste!

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0