Leisi

Leisi Gluten Free Round Puff Pastry Dough Ø32cm

Price
CHF 4.95
Price per 100
1.77 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • France

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 354

EnergyinkJ

ca. 1473

Fat

ca. 20g

saturatedfattyacids

ca. 9.1g

Carbohydrate

ca. 37g

ofwhichsugar

ca. 1g

Dietary fiber

ca. 4g

Protein

ca. 2.5g

Salt

ca. 1g

Ingredients

Zutaten: Wasser, Maisstärke, Pflanzenfett und -öl (Palm, Raps), Reismehl, Erbsmehl, Pflanzliche Fasern (Kartoffel, Reis, Erbse, Wegerich, Psyllium), Verdickungsmittel (Xanthan, Hydroxypropylmethylcellulose), Alkohol, Kochsalz, Buchweizenmehl, natürliches Aroma, Enzym(Transglutaminase), Säuerungsmittel (Citronensäure).

Description

Gluten free puff pastry, round and rolled out
Puff pastry dough without gluten and lactose, round and rolled out, 280g

Storage

Refrigerated

Keep at max +5°C

Notes on use

  • Important : the cooking time may vary depending on the mould and the type of oven.
    1. Remove the dough from the fridge 5 min before use. Preheat the oven to 220C (circulating air 200C)
    2. Place the dough with a baking paper in a tart mould. Pierce the bottom of the dough with a fork and add sweet or savory toppings.
    3. Put the baking tray on the second last floor of the oven and cook during 20-30 min

Supplier

  • Nestlé Suisse SA. CP 2222, 1800 Vevey

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 4.5 23 ratings and 16 reviews

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    Gut vom Geschmack und Konsistenz. Zu teuer (2 Punkte Abzug)!!! Und halt nicht besonders gesund (industrielle Herstellung) oder sogar im Gegenteil. Passt für ab und zu oder wenn Gäste kommen (Snacks). Ich gefriere ihn, nach ca. 1 Stunde ist es aufgetaut und kochbereit!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    J’aime bcp ce produit tellement facile à digérer !

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Gutes Produkt, schmeckt wie normaler Teig. Leider wieder eher teuer.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super Blätterteig - fein und gut zum Verarbeiten.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Bis jetzt den besten gf Blätterteig, den ich ausprobiert habe. Sehr gut für Wähen und Quiches. Ergibt einen knusprigen Boden. Auch für Schinkengipfeli geeignet, diese dürfen aber nicht zu lange gebacken werden, sonst wird der Teig statt knusprig sehr schnell hart. Empfinde ihn etwas fettiger als ‚normalen‘ Blätterteig.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Not bad as a gluten free product but unfortunately it doesn’t act like normal pastry- it doesn’t rise much when cooked

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Buona e pronta da utilizzare, da tenere sempre in frigo