Emmi

Emmi Pur to go Strawberry Yogurt

Price
CHF 1.15
Price per 100
0.96 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Raw materials origin

  • Switzerland (Pasteurisierter milch)

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 90

EnergyinkJ

ca. 380

Fat

ca. 3g

saturatedfattyacids

ca. 1.8g

Carbohydrate

ca. 11g

ofwhichsugar

ca. 11g

Protein

ca. 4g

Salt

ca. 0.08g

Ingredients

Jogurt, 15 % Erdbeeren, Zucker.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Emmi Jogurtpur to go Erdbeer 120g.

Jogurt aus pasteurisierter Schweizer Milch.

Erdbeer.
Nur 3 Zutaten.
Jogurt.
Frucht.
Zucker.

6h ungekühlt haltbar.

100% pur- ohne Zusatzstoffe.

Emmi Jogurtpur «to go»: Das praktische Jogurt für unterwegssechs Stunden ungekühlt haltbar. Unser Ėmmi Jogurtpur besteht aus nur drei natürlichen Zutaten: Jogurt, Frucht und Zucker. Sonst nichts.

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 27 ratings and 21 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    meine kinder leiben es für unterwegs wenn man kein zeit hat am Tisch zu sitzen

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Excellent yogourt au bon goût de fraise que mes enfants adorent manger , très pratique à emporter partout avec vous

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    My daughter’s favorite and she’s picky. ;-)

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    ce yogourt est vraiment pratique pour les pic-nics ou le gouter des enfants, et ils adorent.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Pratico

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Idéal pour récré

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Convenient packaging and kids love them!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Fein!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Best invention ever!!

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    Meine Tochter liebt diesen Joghurt für zwischendurch. Ich finde jedoch er hat relativ viel Zucker. Ich fände gut, wenn man so einen Joghurt mal mit Agavensaft machen würde