Coop

Free From Lactose Free Whole Cream UHT 35% Fat

Price
CHF 2.85
Price per 100
1.14 /100ml

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 10 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Raw materials origin

  • Vollrahm (Switzerland)

Nutrition information

(100ml contains)

Energyinkcal

ca. 333

EnergyinkJ

ca. 1390

Fat

ca. 35g

saturatedfattyacids

ca. 21g

Carbohydrate

ca. 3g

ofwhichsugar

ca. 3g

Dietary fiber

ca. 0g

Protein

ca. 2.5g

Salt

ca. 0.1g

Ingredients

VOLLRAHM (Schweiz), Verdickungsmittel (E 407).

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Vollrahm lactosefrei

Coop Free From Vollrahm UHT 250ml.

UHT/Nur schlagbar, wenn genügend kalt (direkt aus dem Kühlschrank).
Mehr Informationen: freefrom.ch

OHNE Lactose.

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5°C aufbewahren. Nach dem Öffnen innert 3 Tagen konsumieren.

Identification mark

CH 2406

Supplier

  • Coop Info Service
  • Postfach 2550, CH-4002 Basel

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 20 ratings and 14 reviews

All reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Awesome to have this for baking and making a cream pasta for the lactose intolerant in the house!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    auch für nicht "Laktose Intoleranze", fein

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    très bon produit, se conserve très longtemps même après ouverture

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Sehr gut zu empfehlen lactosefrei.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Superprodukt!!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Cette crème est délicieuse même s'il s'agit d'un produit sans lactose!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Bei Laktoseunverträglichkeit ein idealer Ersatz!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Das Produkt lieben wir

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    sehr gut im Geschmack und lässt sich gut zu Schlagrahm schlagen.