Coop

Grated Pizza Cheese Mix

Price
CHF 3.95
Price per 100
1.58 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 10 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Raw materials origin

  • Switzerland (Milch)

Nutrition information

(100g contains)

EnergyinkJ

ca. 1424

Energyinkcal

ca. 343

Fat

ca. 27g

saturatedfattyacids

ca. 16g

Carbohydrate

ca. 0.00g

ofwhichsugar

ca. 0.00g

Dietary fiber

ca. 0.00g

Protein

ca. 25g

Salt

ca. 1.6g

Ingredients

MILCH (Schweiz), Kochsalz.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Vollfett-Halbhartkäse, aus pasteurisierter Milch
Vollfett-Halbhartkäse. Unter Schutzatmosphäre abgepackt. 250g.

Storage

Refrigerated

Bei höchstens 5 °C aufbewahren.

Notes on use

  • Rohmilch

Identification mark

CH 2038

Supplier

  • Coop
  • Postfach 2550, CH-4002 Basel
  • Phone: 0848 888 444
  • Website: www.coop.ch

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 4.5 75 ratings and 52 reviews

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    ….darf auf keiner Pizza fehlen

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Sehr gut für Pizzas

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    die beste Mischung für den Pizza (und wir haben mehrere von unterschiedlichen Läden ausprobiert). Diese ist geschmackvoll ohne, dass es zu kräftig wirkt und der Pizza nur nach Käse schmeckt.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Great mix, without unnecessary additives and preservatives (common in other brands). Perfect for pizza or for melting on top of dishes.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Ideal für selbstgemachte Pizzen, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Tip top pour les pizzas. On en fait facilement 2 grandes avec un emballage

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Guter Pizza- und Gratinkäse

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    gutter Käse für Pizza

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Das Fundament unserer selbstgemachten Pizzas